• İstanbul7 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ
19 Şubat 2021 Cuma 10:42

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçeye ekonomik anlamda hareketlik ve canlılık kazandıracak projelerine devam ediyor.

İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan Konya-Antalya Çevre Yolunun daha cazibeli hale gelmesi için kolları sıvayan Başkan Tutal, yeni bir çalışmaya imza atıyor.

Başkan Tutal, trafik akışının yoğun olduğu Konya-Antalya Çevre Yolu üzerinde istidama katkı sağlamak ve yolu kullanan vatandaşlara mola yeri oluşturabilmek amacıyla mülkiyeti Seydişehir Belediyesine ait olan Bin m²’lik alanda butik dükkan çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

 

Marangozlar Sanayi Kavşağı Karayolları Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan alanda yapılacak olan butik tesislerin ihalesin tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Şehrimizin gelişimi ve değişimi noktasında yeni projeler üretmeye ve ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Bu projelerimizden biri olan, mülkiyeti belediyemize ait 281 ada 176 parselde bulunan bin m² alanda 5 adet dükkan olacak şekilde 1 adet ekmek fırını, 1adet kafe ve restorandan oluşan proje çalışmamızı hazırladık. Seydişehir Belediyesi meclis toplantı salonumuzda gerçekleştirdiğimiz ihalemizde 6 firma yarıştı. Seydişehir Çevre yolu İş Merkezi ihalesini Sebeltaş A.Ş kazandı. Yapılacak olan dükkanlarımızda aynı zamanda yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların satışının yapılmasını sağlayacağız. Bu çalışmamız tamamlandığında Konya-Antalya yolunu kullanan vatandaşlarımıza hem mola yeri oluşturacağız hem de bu yolu daha işlek hale getirmiş olacağız” dedi.

Yapılacak olan çalışmanın istihdama da katkı sağlayacağının altını çizen Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “geçtiğimiz yıllarda şehrimizin istihdamına yeni tesisler ve hizmetler kazandırmak suretiyle termal tesislerimiz gibi, OSB’mizin kapasitesini arttırmak gibi birçok alanda katkı sağladık. Bu hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemize istihdam sağlayacak yeni bir projeyi daha ilçemize kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu projemizi tamamladığımızda hem bu yolu kullanan vatandaşlarımız için mola verebilecekleri bir mekan oluşturmuş olacağız, hem de şehrimizin istihdamına daha da katkı sağlamış olacağız. Çalışmamızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 932 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim