• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAZ SPOR OKULLARI CIVIL CIVIL
04 Ağustos 2018 Cumartesi 10:21

YAZ SPOR OKULLARI CIVIL CIVIL

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam eden Karate, Voleybol, Güreş ve Judo okullarını ziyaret etti.

 

Belediye Yaz Spor Okulları bünyesindeki öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tutal, antrenörlerden verilen eğitim hakkında bilgi aldı.

 

Yaz Spor Okulları ziyaretinde Başkan Tutal'a Belediye Meclis Üyesi Abdullah Ünver ve İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Soner Balcı eşlik etti.

 

Seydişehir Kapalı Spor Salonunda devam eden yaz okullarında eğitim alan geleceğin sporcularıyla bir araya gelen Başkan Tutal, çocuklarla bir süre sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu.

 

Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz spor okullarını çok önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Tutal,"Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Belediye bünyesinde bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Yaz spor okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri, sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerini istiyoruz. Sizler bizlerin yerini dolduracaksınız. Sizlere biz değer veriyoruz.Seydişehir Belediyesi bünyesinde kış döneminde Bin 500 lisanslı sporcumuz var.Yaz Spor okullarımızda binlerce öğrencimiz sizler gibi spor yapıyor. Amacımız sizlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesinin sağlamak. Burada sizlerden beklediğimiz ahlaklı, milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan,yardımsever ,hoşgörülü, insanlara iyilik yapan bireyler olmanızı istiyoruz.

Sporcu isek iyi bir sporcu, milli sporcu olmamız ve uluslararası müsabakalarda ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmemiz gerekiyor. Öğrenci isek çok iyi fakülteler kazanmalıyız.Kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. İyi sporcu , iyi insan, iyi bir eğitimci olmalıyız. Sizler çok şanslısınız.Bizim zamanımızda bu tür sosyal aktiviteler yoktu. Geleceğimizin inşa edilmesi için bu ülkenin siz gibi bireylere ihtiyacı var. Bizim başka Türkiye'miz yok. Öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

 

Belediye Başkanı bir süre çocukların maçlarını izledi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı'nın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan öğrenciler ve velileri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim