• İstanbul10 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAZAR KARTAL, BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ
19 Kasım 2022 Cumartesi 10:27

YAZAR KARTAL, BAŞKAN TUTAL’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

 

Emekli Edebiyat Öğretmeni Eğitimci-Yazar Hacı Halim Kartal, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek kaleme aldığı “Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat” isimli kitabını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, Eğitimci-Yazar H. Halim Kartal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kartal, Sosyal medyada üzerinde yazmış olduğu 15 yıllık birikim olan makalelerini derlediği ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ adını verdiği 379 sayfadan oluşan kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a takdim etti.

Kendi hayatından esinlenerek yazmış olduğu deneme yazılarını derleyerek kitap haline getiren Yazar Kartal, “okumayı çok seviyorum. Türkiye’nin çeşitli illerinde eğitimci olarak görev yaptım. Öğrencilerime kitap okumaları ve kısa makaleler yazmaları konularında sürekli hatırlatmalar yaptım, öğütlerde bulundum, hatta bu hususta eğitimler verdim. Bir yandan öğrencilerimize öğüt ve eğitim verirken kendim de deneme yazıları yazıyordum. Yazmış olduğum deneme yazılarını kitap haline getirerek ortaya güzel bir eser çıkarmış olduk. Bu süreçte desteğini esirgemeyen size ve herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra yazmaya ve okumaya daha fazla önem vererek devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Hem eğitim anlamında hem de yazarlık anlamında ilçemize ve ülkemize kazandırdığınız değerlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kaleme aldığınız kitabınızın bir kültür hazinesi olarak gelecek kuşaklara aktarılacağına yürekten inanıyor, kitabınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1244 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim