• İstanbul18 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİ OTO SANAYİ PARKI TAMAMLANDI
08 Ocak 2021 Cuma 13:58

YENİ OTO SANAYİ PARKI TAMAMLANDI

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Yeni Oto Sanayi Sitesinin bulunduğu toplamda 23 bin 235 m² ‘lik parkın yapımı tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan, Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Bin 235 m² alanda oluştu.

Yeni Oto Sanayi yanında bulunan Seyitharun Veli Kent Parkı yapım çalışmalarının tamamlandığı kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Ailelerin gezip dinlenebileceği, Oto Sanayi esnafının spor aktiviteleri yapabileceği, çocukların oynayabileceği, içerisinde kafeterya ve yapay şelalenin yer aldığı parkımızı tamamladık. Seyitharun Veli Kent Parkı Oto Sanayi esnafımız ve Seydişehir halkımızın hizmetine sunuldu. Hayırlı uğurlu olsun “ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 23 bin 235 m² bir alandan oluşan parkın Seydişehir halkına hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, " Çalışmaları Seydişehir Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen parkımızın 11 bin 115 m² yapı alanı, 12 bin 120 m² yeşil alan olmak üzere toplamda 23 bin 235 m² bir alan. İçerisinde, çim alanı, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness alanı, piknik alanı, doğal süs havuzları, ve 300 m² kafeterya yer alıyor” dedi.

Yeni Oto Sanayi esnafları en büyük isteklerinden biri olan bu parkın yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kızılcalar Mahallesi Dr. Halil Coşar Sağlık Ocağı yanında bulunan 2 Bin m²’lik alanda yapılan park çalışmalarını inceleyen Başkan Tutal; “ yeşil alan ve park çalışmalarımıza hava şartları el verdiği sürece devam ediyoruz. Dr. Halil Coşar Sağlık Ocağı yanında bulunan alanımızda hemşehrilerimizin kullanımına sunmak üzere başladığımız park çalışmamızda sona gelindi. Parkımızın içerisinde kamelya, banklar

ve çocuk oyun gurupları bulunmakta. Merkez ve kırsal mahallelerimizde ihtiyaç dahilinde park ve yeşil alan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim