• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİDEN REFAH PARTİSİ  SEYDİŞEHİR SKM BÜROSU AÇILDI
09 Mart 2024 Cumartesi 11:13

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEYDİŞEHİR SKM BÜROSU AÇILDI

 

Seydişehir Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon merkezi açılışını gerçekleşti.

 

Hacı Seyitali Mah. 208. Sokakta bulunan Yeniden Refah Partisi SKM binasının açılışına Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Köseoğlu, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Etem Çınar, Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Çenesiz, İlçe Başkanı Celal Uğurlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Celal Uğurlu, alanda bulunan vatandaşlara hitap ederek partisine ve adayına destek istedi.

 

Ardından söz alan, Başkan adayı Mevlüt Çenesiz, Seyit Harun Veli hazretlerinin kurduğu bu aziz şehri yeniden imar edeceklerini belirterek,

 

“Sizde büyük bir heyecan görüyorum. Bende heyecanlıyım. Bizler bu heyecanı merhum kıymetli hocamız Necmettin Erbakan ve kıymetli oğlu Fatih Erbakan’dan alıyoruz. Sizlere bazı projelerimden bahsetmek istiyorum.

 

Belediye Başkanlığı yetkisini alırsak Marangozlar Sanayi Göbeğine yeni bir otogar yapmayı planladık. Dumlupınar ve Mesudiye kavşağına üst geçit yapacağız. Gençlere spor alanları açacağız. Bisiklet yollarını artıracağız.

 

İşsizlere istihdam sağlayacağız. Seydişehir’ uçuracak birçok projemiz var. Yeter ki bize yetki verin’’ dedi.

 

Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Köseoğlu konuşmasında daha önce büyükşehir belediyesinde genel sekreterlik yaptığını belirterek,

 

‘’Konya ve Seydişehir’de YRP kazanırsa başkan Adayımız Mevlüt Çenesizle birlikte büyük hizmetler gerçekleştireceğiz.

 

İlk işimiz içme suyu asbestli borularla döşeli şebeke hattını değiştireceğiz. Öyle 100-200 kişilik değil, 2000-3000 kişilik istihdam alanları yaratacağız.

 

Bu istihdamı yaratmak için büyükşehir belediyesinin çalışmalarının yanı sıra OSB’deki görevim sırasında da kazandığım tecrübelerime güveniyorum.

 

Yeter ki 1989’daki ve 1995 yılındaki refah ruhu yeniden geri gelsin” dedi.

 

Daha sonra SKM bürosunun açılışı gerçekleşti.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim