• İstanbul14 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YÖREX FUARIN’DA SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ STANDI İLGİ GÖRDÜ
08 Kasım 2023 Çarşamba 10:54

YÖREX FUARIN’DA SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ STANDI İLGİ GÖRDÜ

 

Seydişehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odasının birlikte hazırlayarak birlikte katılımını gerçekleştirdikleri Yöresel ürünler Fuarında (Yöreks) Seydişehir standı büyük ilgi gördü.

 

Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 2-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te, coğrafi tescilli Seydişehir Leblebisi ve aynı zamanda Seydişehir çileği, meyve ve sebze kuruları fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.

 

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde kurulan Seydişehir standında sergilenen ürünler ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

 

Seydişehir’in tanıtımı için her platformda yer aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal” Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, kültürel değerlerinin ve doğal güzelliklerinin farklı illerde düzenlenen fuarlar aracılığıyla tanıtıyoruz. Seydişehir’imizin yöresel ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra ilçemizin sahip olduğu termal kültürüne tanıtarak ilçemize katma değer sağlıyoruz” dedi.

 

Seydişehir’in tanıtımı konusunda daha geniş kitlelere tanıtmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Tutal, farklı çalışmalar ve projelerle ilçe tanıtımına devam ettiklerini kaydetti.

Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim