- 10:36 - MUHSİN YAZICIOĞLU CADDESİNE 6 MİLYONLUK YATIRIM
- 10:28 - LGS 2025 Türkiye birincisi Konya’dan çıktı! Ecrin Nisa Kaya tüm soruları doğru yaptı
- 10:25 - MHP Seydişehir Teşkilatının Geleneksel Aşure programı Yoğun ilgi gördü...
- 10:22 - İhsan Tekin ortaokulu'na İlave 24 derslik yapılıyor...
- 10:19 - CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Tutuklanan Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Karalar yalnız değildir
- 10:13 - KONYA ŞEKER’DEN ÜRETİCİYE 410 MİLYON TL AVANS DESTEĞİ
- 10:11 - Seydişehir Belediyesinden İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi
- 14:20 - Başsavcı Kadir Yalçın Özkubat Veda ziyaretinde bulundu
- 14:16 - Alacabel Tüneli 2026 yılında açılıyor…
- 14:09 - KONYA’DA UNUTULAN BİR DEĞER; ŞEYHZADE AİLESİ 3
- 14:06 - SEYDİŞEHİR’DE TARIMSAL ÜRETİME AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN GÜÇLÜ DESTEK
- 13:59 - MESUDİYE YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI
- 16:17 - KONYA BÜYÜKŞEHİR'DEN SEYDİŞEHİR’İN 5 MAHALLESİNDE SİNEMA KEYFİ
- 13:58 - NEÜ Seydişehir Meslek Yüksekokulunda 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı
- 14:01 - Seydişehir, Bozkır Yolu Temeli Atıldı
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Yüzümüzü güldürüyorsunuz, TEŞEKKÜRLER
Sürekli olarak uyarıyorum, basit top kayıplarımız ve hatalı pas oranlarımızda ki yükseklik. Nitekim Hatay karşısında yine basit bir hata ile daha maçın 3. Dakikasında geriye düştük.
Kalecimizin pas yaparak oyunu hareketlendirmesini olumlu buluyorum, ancak sahamızdan çıkarken top kaybı yapmamalıyız.
Konyaspor’ un en güzel özelliği, son düdüğe kadar maçı bırakmaması, ümitsizlik yok bu sebeple geriye düştüğü maçları çevirebiliyor.
Bu maçta da geriye düştük kendimize öyle geldik. 29. Dakika da Poku’ nun nefis vuruşu ile beraberliği bulduk. Bizim için maç bu dakika da tekrar başladı.
Rakip 10 kişi kalınca daha rahat oynamaya başladık. İkinci yarıya da etkili başladık. Zaman zaman Basit top kayıplarımız yüreğimizi ağzımıza getirse de baskılı oyunumuz devam etti karşılığını da yine Poku’ nun harika vuruşu ile 54. Dakika da aldık. 1-2
Bu dakikadan sonra beraberlik için yüklenen Hatay defansında da boşluklar vermeye başladı, 3. Golü daha önce de bulabilirdik, 90 artı 4 de Koka’ nın ayağından bulduk, 1-3 maç ta burada sona erdi.
Ligin en güçlü ekiplerinden birini evinde 1-3 yenmek o kadar kolay değil. “Yüzümüzü güldürüyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum”
KASIT mı? KÖTÜ NİYET mi?
Üst sıraları çok yakından ilgilendiren Anadolu’ nun iki güzide takımının maçını saat 17.00’ ye vermek neyin nesi?
Bunun yanında alt sıraları ilgilendiren takımların maçlarını saat 20.00 veren yetkililer niyetiniz ne?
Kasıt, kötü niyet, çekememezlik gibi kelimeleri aklımdan geçirmek istemiyorum. Ancak bu kadar da olmaz ki?
YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜYORSUNUZ
İlk yarının tamamlanmasına kısa bir süre kala, Ligin en çok gol atan, aynı zamanda en az gol yiyen 2. Takımı Konyaspor.
Bunun yanında iç sahada topladığı puanlar ile lider, Ligde genel sıralamada 2. Gol yemeden bitirdiği maç sayısı 7,
Hatalı pas ve top kaybetme oranlarımızdaki yükseklik, bazı maçlarda pres yapmada yaşadığımız sıkıntılar hariç, kötü oynadığımız bir maç yok.
Gerçekten çok büyük bir başarı, yönetim, teknik ekip ve oyuncular, “yüzümüzü güldürüyorsunuz, bir kez daha teşekkür ederim”
ÇOK ARAYACAKLAR
Ali Koç ve yönetimi 7 teknik direktör değiştirdi. Hepsi mi kötüydü, Koç yönetimi yine tribünlere oynadı, teknik direktörü göndererek, tepkileri azaltma yoluna gitti.
Olmaz, olmaz olmaz, taraftar hala Ali Koç’ tan şampiyonluk bekliyor. KOÇ feneri şampiyon yapamaz, görüldü ki kulüp nasıl yönetilir bilmiyor.
Ali Koç seçilirse Fener Aziz yıldırım’ ı çok arar diye defalarca yazdım. Yine yazıyorum. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’ ı çok arayacaklar, çok.
İĞNE VE ÇUVALDIZ
Trabzon çok iyi gidiyor, teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ediyorum. Ancak, bazı pozisyonların aynında Trabzon aleyhine düdük çalınırsa Trabzon camiasının tepkisi ne olur.
Bunu gerçekten merak ediyorum.
Bu tür pozisyonlarda, Trabzon camiasının iğneyi kendilerine, çuvaldızı ise karşı tarafa batırması gerekir.
ÇOK AYIP
Spor yorumcuları üç büyükler zirvede olmayınca ligin tadı yok diyorlar. Bütün spor dallarında, emek veren, gayret gösteren, zaman ve para harcayanları görmezden gelmek, nasıl bir kafanın ürünü.
Çok ayıp, gerçekten çok ayıp.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Tutuklanan Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Karalar yalnız değildir
- LGS 2025 Türkiye birincisi Konya’dan çıktı! Ecrin Nisa Kaya tüm soruları doğru yaptı
- MUHSİN YAZICIOĞLU CADDESİNE 6 MİLYONLUK YATIRIM
- İhsan Tekin ortaokulu'na İlave 24 derslik yapılıyor...
- MHP Seydişehir Teşkilatının Geleneksel Aşure programı Yoğun ilgi gördü...
Haber Yazılımı: CM Bilişim