• İstanbul14 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZABITA EKİPLERİNDEN DENETİM
25 Temmuz 2020 Cumartesi 08:49

ZABITA EKİPLERİNDEN DENETİM

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının ihtiyacını karşıladığı pazaryerlerinde denetimlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşların pazar yerlerinde daha güvenli alışveriş yapabilmesi için zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kontroller sırasında ekipler, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan esnaf ve vatandaşları uyararak gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimiz ürünlere ait fiyat etiketlerinin yanı sıra, pazarcı esnafına ayrılan alanın dışına çıkmaması için gerekli uyarılarda bulundu. Yerleri belirlenen ve kendi alanı dışına çıkan esnaflar uyarılarak ürünleri kaldırıldı ”dedi.

Korona virüs salgınının en çok kontrolsüz kalabalık ve toplu ortamlarda yayıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; toplum sağlığının korunması ve korona virüsünün yayılımının önlenmesi için ekiplerimiz pazaryerlerindeki denetimlerine devam ediyor. Sosyal mesafe ve maske kullanımı için gerekli uyarılar yapılıyor. Maskesi olmayan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza ekiplerimiz tarafından maske dağıtılıyor. Hemşehrilerimiz sağlığı ve sosyal alanlarımızın temizliği birinci önceliğimiz. Kurulan pazaryerlerimiz gün sonunda ilaçlı suyla yıkarak temizleniyor ayrıca dezenfekte ediliyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim