• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZABITA EKİPLERİNDEN ETİKET DENETİMİ
17 Ekim 2020 Cumartesi 10:33

ZABITA EKİPLERİNDEN ETİKET DENETİMİ

 

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi gerçekleştirdi.

 

Marketlerin vatandaş üzerinden aşırı kazanç elde etmemesi için denetimler gerçekleştiren Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ürün fiyatlarını ve ürünün yer aldığı reyonda fiyat etiketinin olup olmadığını denetliyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin market ve bakkallardaki etiket denetimlerinin devam edeceğini kaydetti.

Market ve Bakkallarda kanunen ürünlerin fiyatlarının görülebilecek yerlerde olması, etiketli şekilde satışa sunulması ve fiyat tarifesinin görülmesi gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ ekiplerimiz ilçemizde faaliyetine devam eden market ve bakkallarda denetimlerine devam ediyor. Alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yapılan denetimlerde ürünlerini etiketsiz ve fiyatlarını göstermeksizin satışa sunanlara gerekli uyarılar yapılıyor.

Uyarıları dikkate almayan işletmelerimizde gerekli cezai işlem yapılacağı hatırlatılıyor. Bu tür denetimlerimiz halkımızın güvenli alışveriş yapabilmeleri için devam edecek. Vatandaşların haklarını korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz “şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim