• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZABITA EKİPLERİNDEN HES SORGULAMASI
20 Kasım 2020 Cuma 13:37

ZABITA EKİPLERİNDEN HES SORGULAMASI

 

Seydişehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Koronavirüsle mücadele kapsamında denetimlerini arttırarak ilçe pazarında HES sorgulaması gerçekleştiriyor.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde maske, mesafe, hijyen, etiket ve ruhsat denetimlerini arttıran Zabıta Ekipleri, ilçe pazarında da vatandaşların sağlığını korumak amaçlı HES kontrolü gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, zabıta ekipleri tarafından pazarcı esnaflarının HES sorgulamalarının devam edeceğini belirtti.

 

Koronavirüs ile mücadelede ilçede önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten BaşkanTutal, ilçe halkının sağlığını korumak için bugüne kadar birçok tedbir kararı alınarak hayata geçirildiğini, düzenli aralıklarla denetimlerin yapıldığını kaydetti.

 

Başkan Tutal, “İlçemiz genelinde salgına karşı mücadelede denetimlerimize aralıksız devam ediyoruz. İlçemizde düzenli aralıklarla vatandaşlarımıza maske ve mesafe uyarısı gerçekleştirmenin yanında Eylül ayından itibaren pazar yerlerimizde pazarcı esnaflarımıza yönelik HES sorgulaması gerçekleştiriyoruz.

 

Haftanın 3 günü gerçekleştirdiğimiz denetimler kapsamında Pazar günü Kızılcalar mahallemizde kurulan semt pazarında, Çarşamba ve Perşembe günleri kapalı pazar yerimizde kurulan pazarımızda esnaflarımıza yönelik HES sorgulaması uygulanıyor. Aynı zamanda pazar alışverişinde bulunan vatandaşlarımıza da maske ve sosyal mesafe uyarıları gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla vatandaşlarımızı salgına karşı koruyor, olası olumsuzlukların önüne geçmeye çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim