• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZABITA TEŞKİLATIMIZ 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR
05 Eylül 2020 Cumartesi 10:01

ZABITA TEŞKİLATIMIZ 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

ZABITA TEŞKİLATIMIZ 7/24 ESASINA GÖRE ÇALIŞIYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194.yıl dönümünü kutladı.

Başkan Tutal, Zabıta personeline görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Zabıta teşkilatının, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artırarak mesai kavramı gözetmeksizin hoşgörü anlayışı ile 7 gün 24 saat çalışma esasına göre hizmet verdiğini ifade etti.

Başkan Tutal “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıta Teşkilatı, belediyemize katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Özellikle salgın döneminde vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve alınan tedbir kararlarını hassasiyetle uygulamak için özveriyle çalışmalarına devam eden Zabıta Teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanında halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden mesai arkadaşlarım başta olmak üzere teşkilatın tüm bireylerinin kuruluş yıl dönümünü ve haftasını kutluyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim