

BAŞKAN TUTAL, SEYDİŞEHİR'İN TARİHİ VE KÜLTÜRÜNE IŞIK TUTUYOR
Seydişehir Belediyesi restorasyon çalışmaları ile ilçenin tarihi ve kültürü yeniden ışık tutacak .
Seydişehir'in fiziki büyümesi ve gelişmesi adına önemli projeleri hayata geçiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçenin tarihi ve kültürel zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için kolları sıvadı.
Başkan Tutal, Tarihine ve Kültürüne sahip çık düşüncesi ile, geçmişe tanıklık eden tarihi evleri restore ederek şehir yaşamına kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.
Seydişehir Belediyesi tarafından kamulaştırması yapılan Hacıseyitali Mahallesi Türbe Camii karşısında 484 ada 55 parselde bulunan ev Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü onayı ile restorasyonu yapılacak.
Seydişehir'in tarihini yansıtan evleri yıkılmak üzere iken şehir yaşamına kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden, Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarihi evin ihalesinin yapıldığını, ihaleyi alan firmanın en kısa zamanda restorasyona başlayacağını bildirdi.

- İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı
- ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, SEYDİŞEHİR’DE HÜSEYİN KABAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
- Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Başhekimi, Havva Turaç Cingöz ün görev süresi sona erdi
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
- YAZAR ÖMER DEMİRBAĞ SEYDİŞEHİR’DE DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU
Haber Yazılımı: CM Bilişim












