

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KONSERE DAVET
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Seydişehir Belediyesinin organize ettiği büyük bir etkinlik programı ile Milli İrade Meydanında kutlanacak.
Seydişehir Belediyesi, Seydişehirli besteci ve söz yazarı Ersay Üner’i, Seydişehirli hemşehrileri ile 19 Mayıs Pazar günü Saat: 21.30’da Seydişehirlilerle buluşturacak.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm gençleri ve Seydişehir halkını düzenlenecek olan konsere davet etti.
Seydişehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak yaktığı İstiklal Meşalesini 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümünde saatler 19.19’u gösterdiğinde Abdullah Buğdaycı ve Morton Müzik Orkestrası sahne alacak. Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise Seydişehirli sevilen sanatçı Ersay Üner sevenleriyle buluşacak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 105 yıl önce Cumhuriyetimizin temellerini attığı bu önemli günde Milli İrade meydanında düzenleyeceğimiz Ersay Üner konserine tüm gençlerimiz ve hemşerilerimizi davet ediyorum. 19 Mayıs tarihi, ülkemiz için, milletimiz için bir milattır. Gazi Mustafa Kemal’in yaktığı bağımsızlık meşalesi ilelebet yanmaya devam edecektir” dedi.

- Kaymakam Kıyıcı’dan Yapımı Devam Eden Kur’an Kursu İnşaatına Ziyaret...
- 2025’te Seydişehir halk kütüphanesini 34000 kişi kullandı
- CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, TÜİK’ in hileli rakamlarıyla emeklimiz nasıl zengin olacak? Sorusu
- Seydişehir Tiyatro Topluluğu Hızlı Başladı...
- BAŞKAN USTAOĞLU, YENİ HASTANE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Haber Yazılımı: CM Bilişim












