

BAŞKANLIK VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 'Başkanlık Kupası' Voleybol Turnuvası Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun servis atışı ile başladı.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda oynanıyor.
Turnuvanın başlangıç vuruşunu yapan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.
Akçalar Spor ile Cezaevi Spor arasında oynanan müsabaka ile başlayan turnuvanın ilk maçında Akçalar Spor-Cezaevi Spor’u 2-0 mağlup etti.
Başkan Ustaoğlu, “Belediyemizin spora ve sporcuya verdiği değerle bu yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen futbol turnuvamızda 100’ün üzerinde sporcu ter döküyor. Düzenlediğimiz turnuvalarımız hemşehrilerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Turnuvamızda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Başkanlık Kupası Voleybol turnuvaları Cumartesi ve Pazar günleri hariç günde 1 maç olacak şekilde her gün Saat:19.00'da Atatürk Spor Salonu oynanmaya devam edecek.

- Kaymakam Kıyıcı’dan Yapımı Devam Eden Kur’an Kursu İnşaatına Ziyaret...
- 2025’te Seydişehir halk kütüphanesini 34000 kişi kullandı
- CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, TÜİK’ in hileli rakamlarıyla emeklimiz nasıl zengin olacak? Sorusu
- Seydişehir Tiyatro Topluluğu Hızlı Başladı...
- BAŞKAN USTAOĞLU, YENİ HASTANE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Haber Yazılımı: CM Bilişim












