

İletişim Başkanı Altun “‘Gazetecilik’ adı altında ‘terörizm propagandası’ yapanlarla mücadele edeceğiz”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Görevde olduğumuz müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler." ifadelerini kullandı.
İletişim Başkanı Altun, Basın Kartı Yönetmeliğinin bazı maddelerinin Danıştay tarafından iptaline ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Daha iyisini yapmak için derhal çalışmaya başladıklarını vurgulayan Altun, "Görevde olduğumuz müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler." değerlendirmesinde bulundu.
“Herhangi bir Batı ülkesinde mütemadiyen DEAŞ propagandası yapan bir kişiye 'Basın Kartı' verilir mi?” sorusunu yönelten İletişim Başkanı Altun, şunları kaydetti:
"'Ama ben gazeteciyim' diye yırtınsa sonuç alabilir mi? Hayır! Ama bize gelince, devletin PKK veya FETÖ propagandası yapanları 'gazeteci' olarak tanıması isteniyor! Buna itiraz ediyoruz. Bu kirli zihniyeti reddediyoruz. Terör örgütlerinin, onların hami ve işbirlikçilerinin oluşturmaya çalıştığı şiddet ortamına teslim olmuyoruz. Demokrasinin de, ifade ve basın özgürlüğünün de birinci düşmanı terör örgütleridir. Haklı mücadelemiz sürecek...”

- YAZAR ÖMER DEMİRBAĞ SEYDİŞEHİR’DE DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU
- BAŞKAN USTAOĞLU, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
- Hasan Ekici: Şeb-i Arûs, Konya’dan Dünyaya Yayılan Bir Gönül Çağrısıdır
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
Haber Yazılımı: CM Bilişim












