- 11:06 - ESNAFIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI!
- 11:04 - ŞABAN DEMİRBAŞ, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU
- 10:34 - HASAN EKİCİ, TBMM GÜVENLİK VE İSTİHBARAT KOMİSYONU HEYETİYLE ÇEKYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 10:29 - SEYDİŞEHİR’DE “İLK KALE AİLE” KONFERANSI DÜZENLENDİ
- 08:46 - İLÇE BAŞKANI ARIN: “STK’LARIMIZLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”
- 13:00 - Kızılay Seydişehir Şube Başkanlığı tarafından Kızılay Haftası’nda Anlamlı Ziyaretler
- 09:24 - TORKU BANADA ZİRVEYE OYNUYOR: SATILAN HER ÜÇ ÜRÜNDEN BİRİ BANADA!
- 11:19 - CHP Konya Milletvekili Bektaş "Devlet Çözüm Bulmazsa Konya'da Tarım Bitecek!"
- 11:02 - SEYDİŞEHİR’E 317 MİLYON LİRALIK 18 YENİ HİZMET
- 10:39 - CUMHURİYET Bayramı BÜYÜK BİR COSKU İLE KUTLANDI
- 13:37 - Konya Kitap Günleri’nde Bir İlk
- 13:30 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Cumhuriyet toplumumuzu bir araya getiren güçlü bir harçtır
- 13:27 - HASAN EKİCİ’DEN 29 EKİM MESAJI:
- 13:26 - BAŞKAN USTAOĞLU, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
- 13:23 - SEYDİŞEHİR’DE İLK KEZ TATLI PATATES ÜRETİMİ YAPILDI
07 Kasım 2026 Cumartesi
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL


SALIDAN SALIYA
02 Temmuz 2018 Pazartesi 08:57
Bu günlerde amatör sporlara ilgi arttı. Altyapıya önem vermeden tutunda diğer branşlardada amatörlerimiz canla başla çalışıyorlar. Buna bir örnek verelim. Konyada faaliyet gösteren Hisar Spor Kulübü uğradığı bütün zorluklara rağl-men güzel sonuçlar almaya devam ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen kulüp spor aşkıyla yaşıyor. Antrenör ve sporcularıda Türkiye dahilinde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatimizi çekiyor. Konya merkezde yaşayan 18 yaş altı sporcularla yoluna devam eden kulüp maddi olanaksızlara rağmen Hokey ikinci liginde Türkiye şampiyonu 7 li rağbide yine yurt çapında üç takım arasında giriyorlar.
Romanyanın Sibiu kentinde yapılan Gençler Balkan şampiyonasında NEÜ Spor bölümü öğrencisi Ahmet Çiftci 81 kilo da birinci oldu. Yine Türk sporcular İspanyada düzenlenen 18 Akdeniz oyunlarının 3. günü yapılan İsmailov silkme ve koparmada iki altın madalya birden kazandı. Okçulukta Mete Gazoz altın madalya, Aybüke Aktuna ise bronz madalya aldı. Çiftlerde ise Yasemin Ecem Anagöz ile Gülnaz Büşranur dan oluyan takım bronz madalya aldı. Karatede kumitede Meltem Hoca oğlu bronz madalyayı kaptı.
Yine İspanyanın Tarragona kentinde devam eden Akdeniz Oyunlarının beşinci gününde Sporcularımız bir altın ve bir bronz madalya kazandı. Neslihan Yiğit ev sahibinden Ocanayı 2-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Aliye Demirbag ise rakibi Fransız sporcuyu yenerek bronz madalya kazandı.
Akdeniz oyunlarının dördüncü gününde milli sporcularımız üç bronz madalya kazandı. 77 kiloda haltercimiz Celil Erdoğdu koparmada 146, silkmede 188 kiloluk kaldırışlarıyla iki bronz madalyayı kazandı. Cimnastik dalında Ahmet Önder genel tasnifte bronz madalya aldı.
Madalyalarımız bir biri ardından devam ediyor İspanyanın Tarragona kentinde düzenlenen ve 26 ülkenin yaklaşık 4 bin sporcusuyla katıldığı Akdeniz Oyunlarında 63 kiloda mücadele eden Konya TOHM sporcusu Nuray Levent koparmada 95 kilo kaldırarar gümüş madalya silkmede ise 116 kilo kaldırarar altın madalya aldı.
Sporcularımız böyle madalyalar kazandıkça bizlerde gururlanıyoruz. Akdeniz oyunları tüm sporcuların yarışma yeridir. Bu oyunlarda bütün amatör sporcular kıyasıya yarışırlar. Her sporcu rakibini geçmek için yarışır. Sporun en güzel yanıda işte budur.
Bu yazı toplam 1152 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim





