

Şeydisehir Belediyesi Şehir Lokantası Açıldı
Seydişehir, 30 Ağustos 2025 – Seydişehir Belediyesi tarafından açılışı yapılan Şehir Lokantası, vatandaşlara sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek sunmayı hedefliyor. Açılış törenine katılan Belediye Başkanı Hasan Ustaoglu, lokantanın herkesin ulaşabileceği bir yemek adresi olacağına vurgu yaparak, "Gençlerimiz, vatandaşlarımız, emeklilerimiz burada aynı kalitede yemeğe ulaşacaktır. Dilerim ki şehir lokantamız nice bereketli sofralar ev sahipliği yapar," dedi.
Açılışta konuşan Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Seydişehir'in geleneksel devlet anlayışına dayalı bir hizmet modeli sunduklarını belirtti. Kıyıcı, "Burada kesinlikle kar amacı güdülmemektedir. Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ücretsiz yemek verilecektir. Şehir lokantamızın hayırlı olmasını temenni ediyorum," şeklinde açıklamada bulundu.
Açılış etkinliği kapsamında, Atatürk Caddesi'nde 5.000 kişiye ücretsiz yemek ikramı yapıldı. Seydişehir halkı bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek, hem yeni açılışı kutladı hem de sosyal dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdi.
Açılışta yer alan İlçe Müftüsü Fatih Koç, yapılan duanın ardından katılımcılara hayırlı dileklerde bulundu. Açılış törenine Belediye Başkanı Hasan Ustaoglu, Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Jandarma Komutanı Ökkeş Keser, Müftü Fatih Koç, Başkan Ustaoglu’nun eşi Hatice Ustaoglu ve Kent Konseyi Başkanı Çetin Aksakbağı da katıldı.
Seydişehir Belediyesi'nin Şehir Lokantası, vatandaşlara sağlıklı ve ekonomik yemekler sunarak, sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor

- 1915 Seydişehir Alüminyum Spor Sezona Galibiyetle Başladı: 3-1
- BAŞKAN USTAOĞLU “MARANGOZLAR SANAYİMİZİ YENİ YERİNE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
- Başkan Altay, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
- HH, 135 Binden Fazla Yetimin Umudu Oldu – Seydişehir’de Anlamlı Buluşma..
- Anahtar Parti Heyetinden Seydişehir Postası’na Ziyaret...
Haber Yazılımı: CM Bilişim












