Karakter boyutu :



31 Mayıs 2025 Cumartesi 13:48
Seydişehir gençliğinin ihtiyaçları ve beklentileri değerlendirildi...
Konya Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın, İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fatih Aydın, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerife Yurdagül Kumcu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Çetin, Seydişehir’de gençlik çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.
Yapılan toplantıda, Seydişehir gençliğinin ihtiyaçları ve beklentileri değerlendirilerek, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek yeni projeler ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmaların planlandığı görüşmede, eğitimden spora, sağlıktan bilimsel faaliyetlere kadar birçok alanda iş birliği yapılması hedefleniyor.
Toplantıya katılan yetkililer, Seydişehir’deki gençlerin potansiyelini ortaya çıkaracak ve onları geleceğe hazırlayacak projeler üzerinde durduklarını belirterek, gençlik politikalarının geliştirilmesi için çalışmaların süreceğini ifade ettiler.
Yapılan bu önemli istişarelerin ardından, Seydişehir’de gençler için daha dinamik ve verimli bir dönemin başlayacağı öngörülüyor.
Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖNE ÇIKANLAR

- BELEDİYE SANAYİ SPOR SÜPER AMATÖR LİG’E
- ÜNÜVAR KARDEŞLER İTALYA ULUSLARARASI KİTAP FUARINA KATILDI
- Niloya ve Arkadaşları Çocukların Bayramında Konya’ya Geliyor
- KOSKİ’YE “DİJİTAL BİRLİKTELİK ZİRVESİ”NDE BAŞARI BELGESİ
- CHP’li Bektaş: Tarımın başkenti, buğdayın Anavatanı Konya’da iktidarın tarım arazilerini ranta açması çok büyük yanlıştır
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim












