- 11:03 - BAŞKAN USTAOĞLU , 1973-1974 SANAT OKULU MEZUNLARI İLE BULUŞTU
- 10:59 - PARKLAR IŞIKLANDIRILDI
- 10:55 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEYDER ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 10:52 - SEYDİŞEHİR’DE “MAHALLEMDE ŞENLİK VAR, YAZ SENİNLE GÜZEL” ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
- 10:48 - SEYDİŞEHİR'E MODERN KARAVAN VE ÇADIR KAMP ALANI GELİYOR
- 10:45 - Başkan Altay raylı sistem projelerini basın mensuplarıyla inceledi..
- 13:13 - SEYDİŞEHİR’DE 3X3 BASKETBOL TURNUVASI HEYECANI SONA ERDİ
- 10:13 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR FUTBOL TAKIMI ALTYAPI SEÇMELERİ TAMAMLANDI
- 09:03 - SEYDİŞEHİR NALÇACILILAR GRUBUNDAN AK PARTİ’YE ZİYARET
- 15:19 - Seydişehir Leman Kadir Parıltı Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Erasmus+ ile Avrupa’ya Açılıyor
- 15:15 - CHP’li Bektaş’tan, cezaevlerinin insan onurunu ayaklar atlına alınan mekânlara dönüşmesine tepki
- 15:12 - BAŞKAN USTAOĞLU, ÇİFTÇİLER CAMİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ
- 15:10 - BAŞKAN USTAOĞLU, YENİ OTO SANAYİ ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU
- 15:08 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DESTEK
- 15:06 - SEYDİŞEHİR'DE BAKIMI YAPILMAYAN ASANSÖRLER MÜHÜRLENDİ
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL


SPORLA İÇ İÇE
Takımlarımızın ikinci yarı maçları başladı sayılır. Beyşehirde oynanan Konya amatör küme süper ligi maçında Seydişehir Belediye Sanayii Spor rakibini 1-0 yenerek biraz nefes aldı. Şu an bizim yedi puanımız var. Üstümüzde sekizer puanlı iki takım daha var. İkinci yarı biraz toparlanabilirsek sonunculuktan kurtulacağız. Basın sözcümüz Necati Koçak’ın verdiği bilgilere göre geçen hafta voleybol takımımız yenilsede yine plal of mücadelesine katılacak gücümüz var. Efeler ligi gerçekten büyük bir organizasyon. Oralara çıkmak için çok güçlü sponsorlar lazım. Dünya sporunda bir çok takım sponsorlar sayisende ayakta kalabiliyor. İnşaallah hem futbol takımımızda hemde voleybol takımımıza zengin sponsorlar buluruz.
Diğer haberlerimize gelince Bu sezon UEFA Avrupa ligi, Süper lig ve Türkiye Kupasında mücadele eden Atiker Konyaspor’un üç futbolcusuna Avrupadan teklifler geldiği söyleniyor. Konya basınında yer alan bilgilere göre Yeşil Beyazlı takımın orta saha oyuncusu Mehdi, Kanat oyuncusu Ömer Ali ve Sağ Bek oyuncular hakkında araştırma yaptırdığı ve resmi teklifler için zemin yoklandığı söyleniyor.
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay her zaman amatör takımlarımızın desteklenmesi gerektiğini söyledi. Bugün olduğu gibi gelecek günlerde de Konyadaki tüm amatör küme takımlarını yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Remzi Ay ikinci yarıdada tüm amatör takımlarımıza başarılar diledi.
Voleybol takımımızla aynı kümede oynayan ve sezona Efeler ligi hedefiyle başlayan Konya Büyükşehir Belediyespor son oynadığı Eğridir Elmaspor maçında hayli zorlansada rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Rakiplerimizin maçlarını iyi takip edelim ki bizlerde onlara göre önlem alalım. Şimdi herkes kendi takımını analiz ederken rakip takımıda sıkı bir süzgeçten geçiriyor. Zira rakibinin iyi ve kötü işleyen yönlerini tesbit edersen kazanma ihtimalinde o kadar artar. Onun için kendi takımımızın maçlarını yazarken rakiplerimizin aldığı sonuçları bilmek gerekir.
Spor her güzel şeyin anahtarıdır. Sporu canı gönülden ve içinden gelerek seversen büyük kazanımlar elde edersin. Her şeyin başı sevmekten ve samimi olmaktan geçiyor. Spor amatör takımlarda oynarken öğrenilir. Profesyonel takımlarda işin daha çok detayları anlatılır. Onun için amatör takımlarımızı sevelim ve onlara destek olalım.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim





