

Türkiye İş Bankası'nın 101. Yılı Seydişehir'de Atatürk Anıtına Çelenk Sunularak Kutlandı
Türkiye İş Bankası’nın 101. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, bankanın Seydişehir Şube Müdürü Burçin Elçi ve şube çalışanı Suat Özkan, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan saygı ve minnetin bir göstergesi olarak gerçekleştirildi.
Çelenk sunma töreninin ardından açıklamada bulunan Şube Müdürü Burçin Elçi, şu ifadeleri kullandı:
“Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 17 Şubat 1923 tarihinde İzmir'de gerçekleştirilen Türkiye İktisat Kongresi'nin açılış konuşmasında temellerini attığı ve Cumhuriyetimiz ile birlikte asırlık bir çınara dönüşen, 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulan Türkiye İş Bankası bugün 101. yaşını kutluyor.”
Elçi, bankanın sadece ekonomik gelişime değil, Cumhuriyet değerlerine bağlılık anlamında da önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı. Türkiye İş Bankası’nın 101. kuruluş yıldönümünde, Atatürk’e olan şükranlarını ifade etmek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı tören, Seydişehir halkı tarafından da takdirle karşılandı.

- 1915 Seydişehir Alüminyum Spor Sezona Galibiyetle Başladı: 3-1
- BAŞKAN USTAOĞLU “MARANGOZLAR SANAYİMİZİ YENİ YERİNE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
- Başkan Altay, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
- HH, 135 Binden Fazla Yetimin Umudu Oldu – Seydişehir’de Anlamlı Buluşma..
- Anahtar Parti Heyetinden Seydişehir Postası’na Ziyaret...
Haber Yazılımı: CM Bilişim












