• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI
13 Temmuz 2019 Cumartesi 09:45

15 TEMMUZ BASIN AÇIKLAMASI

Her ülkenin tarihinde, geleceğini ilgilendirip, şekillendirecek bazı olaylar yaşanmıştır. Ulus olarak, bizde Maddi ve manevi bedellerin ödendiği Milli mücadelede kurtuluş savaşı gibi çok önemli olaylar yaşadık.

Emperyalist güçler ve işbirlikçilerinin Kurtuluş Savaşında yok edemedikleri ülkemize yönelik hazırladıkları oyunun bir başka perdesini, 15 Temmuz 2017 tarihinde sahneye koyarak, darbe girişiminde bulunan bir grubun eli silahlı teröristlerinin masum halkımıza silah sıkmasıyla gördük. Amaç, ülkemiz insanını kargaşanın içine çekerek iç savaşa hazırlamaktı. Emellerine ulaşamayan kanlı örgütün karşısına yine şanlı ordumuz ve sağduyu sahibi aziz milletimiz, en güzel cevabı vererek girişime son verdi.

Bu ve buna benzer olayları yaşayan en tecrübeli Türk ulusu olarak, tehlikenin nereden geldiğini ve nereden gelebileceğini bilerek kendimize çeki düzen vermeliyiz. 15 Temmuz olayı, kendi topraklarımızda kendi insanımızın dış güçlerle işbirliğini yapan hainleri fark edemeyişinden kaynaklanmıştır. Hainlerin birçoğu mahkûm edildi. Bir kısmı yurtdışına kaçtı. Olaydan geriye birçok vatandaşımız hayatını kaybetti, Ekonomik anlamda zarar çekmek zorunda kalan aziz Türk milleti kaldı.

Yüce Türk vatandaşı olarak, süslü laflardan ziyade, ülkemiz için çok çalışmak ve nesillerimize vatan ve millet sevgisini aşılamak olmalıdır. Çünkü olası bir sıkıntıda biz Türk milleti için yaşayabileceği bir başka vatan olmayacaktır.

Bu vesile ile Milletimiz adına, 15 Temmuz Milli irade ve mücadelesini saygı ve takdirle yâd ediyor, Ulusumuza tekrar geçmiş olsun dileklerimizle, şehitlerimizin ruhları şad olsun diyoruz.

 

‘’ALLAH BÖYLE KARANLIK GÜNLERİ, ULUSUMUZA BİR DAHA YAŞATMASIN’’

 

SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN

İBRAHİM AYPAR

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim