• İstanbul10 °C
  • Ankara7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
23 NİSAN SEYDİŞEHİR de GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE KUTLANDI
24 Nisan 2023 Pazartesi 09:15

23 NİSAN SEYDİŞEHİR de GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Seydişehir de görkemli bir şekilde kutlandı. Saat 1030 da Hükümet Konağı önündeki anıt alanına çelenk koyma ile başlayan tören, Merkez İlköğretim Okulunun okul bahçesinde hazırlayıp ve organize ettiği tören ile devam etti.

Anıt önündeki çelenk koyma programına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan vekili Mehmet Çetiner, Başsavcı vekili, Siyasi partilerin ilçe başkan ve temsilcileri, Şehit yakınları, gaziler, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol buradan Merkez İlköğretim okulu bahçesine geçti.

Kaymakam Pişkin ve Belediye başkan vekili Çetiner burada öğrencilere yüzlerce bayrak dağıttı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından tören programına geçildi.

Burada okul yönetimince hazırlanan gösteriler, şiirlerin okunması, oyunların oynanması ve çeşitli gösteriler öğrenciler tarafından sergilendi.

Kaymakam Pişkin, Başkan vekili Çetiner ve Başsavcı vekili tarafından öğrencilerin, öğretmenlerin ve halkın bayramı kutlandı.

23-nisan-2023-2.jpg

 

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim