• İstanbul14 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
30 YILLIK AYAKKABI BOYACISINA SANDIK HEDİYE EDİLDİ
24 Ağustos 2023 Perşembe 09:17

30 YILLIK AYAKKABI BOYACISINA SANDIK HEDİYE EDİLDİ

 

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, elma sandığıyla ayakkabı boyacılığı yapan Durmuş Tetik’e boya sandığı hediye etti.

 

Seydişehir’de iş bulamadığı için 30 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Durmuş Tetik’in (64) ayakkabı boya sandığının elma sandığı olduğunu öğrenen Başkan Tutal harekete geçerek kendisine ayakkabı boya sandığı yaptırdı.

 

Uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yaparak eşi ve çocuklarının bakımını sağlayan Tetik, elma sandığından yaptığı boya sandığının yerine yeni boya sandığı verilmesiyle duygulu anlar yaşadı.

 

Başkan Tutal, mesleği ayakkabı boyacılığı olan Tetik’e sandığını takdim ettikten sonra hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileğinde bulundu.

Ayakkabı boyacılığı ile geçimini sağlayan Tetik, Başkan Tutal’a teşekkür ederek, “Kendisinden Allah razı olsun. Şu an kullandığım sandık elma kasasından yaptığım bir sandık idi. Ayakkabı boyamakta kullandığım malzemeleri sandığın içine dolduruyor ve dışardan temin ettiğim bebek arabası ile taşıyordum. Bu şekilde 30 yıldır farklı il ve ilçelerde ayakkabı boyacılığı yaptım. İnsanlar sandığımı görünce garip karşılıyordu. İlk kez böyle bir sandığa sahip oldum. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim