




748’inci Şeb-i Arus Törenleri “İrfan Vakti” temasıyla düzenlenecek
Hz. Mevlana’nın 748’inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri, bu yıl “İrfan Vakti” temasıyla düzenlenecek.
Hz. Mevlana’nın 748’inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri her yıl olduğu gibi bu yılda, 07-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mevlana Törenleri İcra Kurulunun kararıyla bu yılki etkinliklerin ana teması “İrfan Vakti” olarak belirlendi.
“İrfan Vakti’nin esin kaynağının ise Anadolu irfanına sahip olan bu toprakların, tüm zorlukları ve güçlükleri kolay atlatabildiğine dikkat çekildi. 2016 yılından bu yana düzenlenen temalı törenlerde sırasıyla, Birlik, Kardeşlik, Selam, Vefa ve İhsan Vakti” vurguları öne çıkarılmıştı.
Konya Valiliği tarafından törenlerin düzenlenmesinde görev alan paydaş kamu kurum kuruluşları, üniversiteler, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarına gönderilen yazıda, “İrfan Vakti” temasının törenler kapsamında düzenlenecek tüm etkinliklerde kullanılması istendi.

- Seydişehir Devlet hastanesinde ücretsiz otopark oluşturuldu
- Seyid Harun Veli Anma programı yürüyüş ile başladı..
- Muhammed Kemal Erdem, Seydisehir ve Seyyid Harun Veli'nin bilinmeyenlerini anlattı
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.S ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
- Seydişehir ve Seyyid Harun Veli’ye Vefa Ziyareti
Haber Yazılımı: CM Bilişim