• İstanbul17 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ SONA ERDİ
24 Temmuz 2023 Pazartesi 08:36

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ SONA ERDİ

 

Seydişehir Belediyesi tarafından 17-21 Temmuz tarihleri arasında Milli İrade Meydanında düzenlenen, birbirinden değerli filmlerin gösteriminin yapıldığı Açık Hava Sinema Günleri, Bandırma Füze Kulübü filmi ile sona erdi.

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan Açık Hava Sineması etkinliği kapsamında Beş gün boyunca gerçekleştirilen etkinliğe katılan sinemaseverler, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliği çok beğendiklerini belirterek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

Biribirnden güzel filmlerin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterdiği açık hava sineması etkinliğinde Cep Herkülü Naim Süleymaoğlu, Tay, Suveyda, Mannu Çanakkalede,Bandırma Füze Kulübü filmleri bir hafta boyunca vatandaşların izlenimine sunuldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ Fiziki belediyeciliğin yanında kültürel ve sosyal etkinliklerimizle sizlerin sosyal hayatına dokunmayı, sizlerle bir arada olmayı amaçlıyor birlik ve beraberliğimize katkı sağlıyoruz. Gençlerimizin eğitimini ve sosyal yönden gelişimini sağlamak amacı ile önemli adımlar attık. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz açık hava sinem etkinliğimi bu yılda devam ettirdik. Hem bu kültürü yaşatmak hem de sizlerin sosyal hayatına dokunmak amacıyla açık hava sineması etkinliğimizi bundan sonraki yıllarda da ara vermeden devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, iyi seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 893 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim