• İstanbul12 °C
  • Ankara9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ
20 Temmuz 2023 Perşembe 09:23

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

 

Seydişehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Milli İrade Meydanında 17-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan açık hava sineması “Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu “ filmi ile başladı.

 

Vatandaşlar tarafından yoğun ilginin gösterildiğini açık hava sineması etkinliğinde Salı günü TAY, Çarşamba günü SUVEYDA, Perşembe günü MANNU ÇANAKKALE’DE ve son olarak Cuma günü ise BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ filmleri ile hafta sonuna kadar vatandaşların izlemine sunulacak.

 

Seydişehir Belediyesi Milli İrade Meydanında Saat:21.00’da başlayan açık havada sinema gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Seydişehir’in tarihi, doğası, kültürü ve sanatıyla tamamen kendine özgü bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tutal, “Kültürel ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ilçemizde yaşatmaya ve yaşamaya devam ediyoruz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kültürel ve sosyal etkinliklerimizle sizlerin sosyal hayatına dokunmayı, sizlerle bir arada olmayı amaçlıyoruz. Kültürel belediyecilikte gün geçtikçe ilçemizde yeniliklere imza atıyor, kültürel hayatımıza katkı sunmaya çalışıyoruz. Kültür ve sanat etkinliklerimiz, kültürel ve sportif etkinliklerimiz gibi daha birçok alandaki hizmetlerimizin hepsi çocuklarımızın, gençlerimizin ve en önemlisi sizlerin sosyal hayatına katkı sağlamak içindir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim