• İstanbul9 °C
  • Ankara1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK HİZMET NOKTASINDA YAZILAN PROJEYE 50 BİN TL HİBE DESTEĞİ
09 Kasım 2019 Cumartesi 10:33

AK HİZMET NOKTASINDA YAZILAN PROJEYE 50 BİN TL HİBE DESTEĞİ

Seydişehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen AK Hizmet Noktası yazdığı proje ile Engelli Emine Uçar'a hibe desteği aldı.

İŞKUR’un engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik açmış olduğu hibe ve destek projesini hazırlamada Seydişehir Belediyesi yardım ediyor.

6 Haziran 2019 tarihinde başvurusu yapılan ve AK Hizmet Noktasından takibi yapılan proje İŞ KUR tarafından kabul edilerek onay verildi.

Üretime katkıda bulunmak amacıyla Ak Hizmet Noktasını Seydişehir'e kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Emine Hanım bize gelerek bu konuda yardım istedi. Seydişehir Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz AK Hizmet Noktamızda gerekli ön araştırmalar yapılarak proje yazıldı. Yazdıkları projeleri, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne sunan girişimcimizin , projesi uygun görülerek, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne gönderildi. Genel Müdürlük tarafından projeleri incelenerek onaylanan Emine Uçar 50 Bin TL hibeyi almaya hak kazandı.Kendisine hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Başkan Tutal; proje yazışmaları belediyemiz tarafından yürütülen çalışmada Emine Hanım Mobil Kapıcılık işi ile Seydişehir halkının hizmetinde olacak "şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 845 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim