• İstanbul17 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Aday adayı Batuhan Aydın
10 Nisan 2023 Pazartesi 09:01

AK Parti Aday adayı Batuhan Aydın

LİSTEMİZ KONYA 'ya HAYIRLI OLSUN
 
 
 
 
28. dönem Konya Milletvekilliği için aday adayı olan, listede yer bulamayan, Ak parti Seydişehir Gençlik kolları başkanı Batuhan Aydın, "açıklanan listenin hayırlı olmasını temenni ediyorum " dedi.
 
Aydın yaptığı yazılı açıklamada;
Güzel İlçemizi Ankara’da en üst düzeyde temsil edebilmek ve hemşehrilerimize hizmetkar olabilmek için samimiyetle çıktığımız bu yolda Bölgemiz ve Ülkemiz için çalışma azmimiz yükselen bir ivmeyle devam etmektedir. Bizim davamız; makamlara, mevkilere, ünvanlara bağlı olmayan, her kademesi aynı ulvi değerlerle bezenmiş kutlu bir yürüyüştür. 
Kadim medeniyetimizin, yüce milletimizin huzuru ve bekası her türlü hesabın ve dengenin üstündedir. İlçemizi temsil anlamında: “Gönlümüzden Geçene değil, Nasibimize Ram olacağız.” 
Bu duygu ve düşünceler ışığında; teşkilatlarımız ile önümüzdeki seçim sürecinde üstün bir gayret ve ihlasla çalışmaya ve sandıklarda oy verme işlemi tamamlanıncaya kadar teyakkuz halinde olmaya devam edeceğiz. 
 
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılında bir kilometre taşı olmak bizim için bir gururdur.
Aday Adaylığı sürecinde desteklerini hep hissettiren İl Teşkilat Mensuplarımıza, İlçe Teşkilat Mensuplarımıza, Belediye Başkanımıza, Kadın kollarımızın kıymetli ablalarıma, Yarenlerim Gençlik Kollarımıza, Temayül döneminde ilçe ilçe, diyar diyar gezerken bizlerden ilgisini esirgemeyen kıymetli AK Parti ailemize,
Yine sokakta çarşıda pazarda teveccühlerini esirgemeyen kadirşinas Hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Duamız hep hakkımızda hayırlı olandı, şimdi de memleketimiz için hayırlı olanı temenni ediyorum. İfadelerini kullandı.
Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim