• İstanbul19 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Aday Adayı Mustafa Konurer  SONUNA KADAR CUMHUR İTTİFAKININ DESTEKÇİSİYİM
09 Aralık 2023 Cumartesi 15:50

AK Parti Aday Adayı Mustafa Konurer SONUNA KADAR CUMHUR İTTİFAKININ DESTEKÇİSİYİM

 

Önceki Dönem AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı görevini yürüten şimdi de yline  Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Belediye Başkanı aday adayı olan  Mustafa Konurer,"Sonuna kadar Cumhur ittifakının destekçisi olacağını söyledi" 
Seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemizi ziyaret eden AK parti Seydişehir Belediye Başkanı Aday adayı Konurer Zeki Erman ve Abdullah Leblebici' yi ziyaret etti.
Konurer burada yaptığı konuşmada, "Bu bir bayrak yarışı, sadece daha iyi hizmet yapmak için aday adayı oldum, daha önce partimizin İlçe başkanlığı görevini alnımızın akı ile yürüttüm, malum Cumhur ittifakında AK partimizin 4 Milliyetçi Hareket partisinin 2 başkan aday adayı var.
Bir kez daha ifade ediyorum, sonuna kadar Cumhur İttifakının destekçisiyim, yarın Seydişehir gerek AK parti de veya MHP de kalır ise kim aday yapılırsa yapılsın Mustafa Konurer olarak adayımızın yanında ve destekçisi olacağım. Ancak ben aday yapıldığım takdirde diğer 5 aday adayının da benim yanımda olmasını özellikle bekliyorum. 
Önemli olan memleketimize hizmet etmek, en iyi hizmeti yapacağıma inanıyorum, bu çerçevede halkımızın desteğini bekliyorum" dedi.
Zeki Erman ve Abdullah Leblebici Konurer'e çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim