• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN KYK YURDUNDA ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI
18 Ekim 2023 Çarşamba 10:14

BAŞKAN KYK YURDUNDA ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerini ziyaret etti. Yurtta kalan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak öğrenci yurdunun ihtiyaçları ile ilgili talep edilen her türlü konuda yardımcı olduklarını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Başkan Tutal öğrencilerle uzun süre sohbet ederek öğrencilik yıllarında yaşamış olduğu hatıralarını anlattı daha sonra öğrencilerle birlikte yurdun bahçesinde voleybol oynadı.

 

Başkan Tutal“Geleceğimiz olan siz gençlerin öğrenimleri esnasında, sizlere en iyi faydayı sağlamak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Çünkü geleceğe birlikte yön vereceğiz. Sizler bize ailelerinizin emanetisiniz. Misafirimiz olan siz öğrenci kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, sizleri iyi şartlarda barındırmak bizlerin görevi. Ülkemizin hemen hemen her bölgesinden, kiminiz yakından kiminiz uzaktan buraya geldiniz. Sizleri en iyi şekilde ilçemizde misafir etmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Eğitim hayatının önemine değinen Başkan Tutal, “Bizler gelecekte siz gençlerimize görev alanlarımızı devredeceğiz. Hepinizin belirli sorumluluk alanları olacak. Okuduğunuz okulun veya yaptığınız işin en iyisi için gayret göstermeli hedefinizi belirlemelisiniz. Boş vakitlerinizi kitap okuyarak veya sportif faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz” dedi.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konuşmasının ardından öğrencilerin öneri ve taleplerini dinledi. Çözümü için notlarını alarak en kısa zamanda isteklerinin yerine getirileceğini söyledi.

 

Başkan Tutal’ın Seydişehir KYK ziyaretinde İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Soner Balcı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım eşlik etti.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim