• İstanbul9 °C
  • Ankara1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE BULUŞTU
07 Ocak 2023 Cumartesi 13:53

BAŞKAN TUTAL ASKER ADAYLARI İLE BULUŞTU

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ocak ayı celbinde birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.

 

Başkan Tutal, asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettardır" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca’nın da katıldığı yemekte Başkan Tutal, anaların çocuklarını, babaların yiğitlerini güle oynaya askere gönderdiği sürece vatan topraklarının bölünemeyeceğini kaydetti.

 

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde düzenlenen programda vatani görevini yerine getirmek üzere Peygamber Ocağına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Türk milletinin inançları gereği, örf ve adetleri gereği asker ocağı, Peygamber ocağı diye kabul edilmiştir. Allah yolunuzu açık etsin. Cenab-ı Allah sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin’’ dedi.

 

Türk Milletinin kutsal iki diğeri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "biri Cenab-ı Allah’ın tüm insanlığa rahmet olarak gönderdiği Kuran-ı Kerim, diğeri de özgürlüğün timsali olan Al Yıldızlı bayraktır. Bunların her ikisini de biz sizlere hatıra olarak takdim ediyoruz. Bu vesileyle tekrardan yolunuzun açık olmasını diliyor, sağlıklı bir şekilde vatani görevini yapıp tezkere almanızı temenni ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim