• İstanbul23 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI KUTLADI
29 Ekim 2022 Cumartesi 10:47

BAŞKAN TUTAL, CUMHURİYETİMİZİN 99. YILINI KUTLADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Mehmet Tutal, yedi düvele karşı tek vücut verilen mücadele sonucu kurulan Cumhuriyetimizin, acıların derinleşmesine asla müsaade etmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölme gayretine girenlerin emellerine asla ulaşamayacağını kaydetti.

Başkan Tutal, “Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir devlet kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.

 

Kahraman Türk Milleti dün Anadolu’da ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri nasıl bertaraf ettiyse, bugün de aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güçte ve kararlılıktadır.

 

Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur.

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 2023 vizyonu çerçevesinde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek için ülke genelinde büyük bir azim ve gayretle çalışmalar yürütülmektedir. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ırk, dil, din farkı gözetmeksizin, Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturan tüm unsurlarımızla birlikte barış ve huzur içerisinde geleceğe azimle yürüyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefimizdir.

 

Bizi biz yapan merhamet, adalet ve hoşgörü gibi değerleri kendi hayat bakışında taşıyan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler, bu emanete sahip çıkmaya devam edecektir. Cumhuriyet, yükselmektir. Bu uğurda Cumhuriyetimizi daha yükseğe taşıyacak olan gençlerimiz, ülkemizi her alanda daha yükseğe taşımak için, bu emaneti korumak için üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olduğunuzu biliyor, gençlerimize güveniyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale Savaşımızdan Kurtuluş Savaşımıza,Kıbrıs Barış Harekatından 15 Temmuz’da ve terörle mücadelede ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim