• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL ENGELLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI
07 Aralık 2019 Cumartesi 11:10

BAŞKAN TUTAL ENGELLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışma arkadaşlarını ziyaret etti; günlerini tebrik ederek çiçek takdim etti.

Belediye bünyesinde işçi ve memur olarak çalışan Ümmügülsüm Balcı ve Mehmet Küçük'ü ziyaret ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.

Bir insanın huzurlu ve mutlu olabilmesi için kendinden daha zorda olan kişileri düşünmesi gerektiğini kaydeden Başkan Tutal; siz kendinizden daha zorda olan bir kardeşinizi düşünürseniz, hayatla daha barışık olursunuz. Ben sizlerde bu gayreti görüyorum. Hem çalışıyorsunuz, hemde hizmet ediyorsunuz. Sosyal hayattan da kopmuyorsunuz bu güzel bir durum. Hep beraber hayatı birbirimize kolaylaştırmalıyız. Bizler sizin gözünüzle bakmadığımız için sizlerin ihtiyacı olan eksiklikleri göremeyebiliriz. Siz bizim sahadaki eksikliklerimizi görüyor bize haber veriyorsunuz. Bu konuda bizde hemen uygulamaya geçiriyoruz. Bizim sahadaki gözümüzsünüz. Bu noktada ben sizlere teşekkür ediyor 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum" dedi.

Personel Ümmügülsüm Balcı; "Kendi imkanlarımız dışında sizin bize verdiğiniz imkanlar için ve sosyal projeler için biz size teşekkür ediyoruz.Yapmış olduğunuz projelerinizle biz engellerimizi aşıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim