• İstanbul17 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL MEHMETÇİKLERLE YEMEK YEDİ
28 Eylül 2019 Cumartesi 10:43

BAŞKAN TUTAL MEHMETÇİKLERLE YEMEK YEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, askere gidecek olan 99/4 tertip gençlerle yemekte bir araya geldi.

 

Başkan Tutal, birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Adile Baysal Kültürevinde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca,Askerlik Şube Başkanı Per.Atğm.Salih Temiz katıldı.

 

Vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; tarihte eğlenerek ve gülerek adeta düğün havası içerinde evlatlarını askere gönderen bir millet yoktur. Bu bizim asaletimizden kaynaklanan bir durum. Bu yollardan hepimiz geçtik. Sizlerde geçeceksiniz. Rabbim hepinize güle oynaya gidip , aynı şekilde dönmeyi nasip etsin inşaallah" dedi.

 

Her Müslüman erkeği asker doğar, asker gibi yaşar ve gerekirse ölür diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan;"sizler kutsal bir vazife için görev başına gidiyorsunuz. Bu görevinizde size başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, sizin için çok farklı bir deneyim olacak bu. Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini daha iyi anlayacaksınız. Vatan, Bayrak nedir bunu orada görecek, yaşayacak ve anlayacaksınız. Sizin geleceğe yönelik yaşantınızda önemli bir deneyim olarak önemli bir kilometre taşı olacaktır. Askerlik görevinizde rabbim sizi korusun , yardımcınız olsun. Ben Belediye Başkanımıza böyle bir programda bizleri,sizlerle biraraya getirdiği için teşekkür ediyorum "dedi.

Bu haber toplam 937 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim