• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL VE ATALAY KONYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
20 Mart 2021 Cumartesi 14:15

BAŞKAN TUTAL VE ATALAY KONYA’DA TEMASLARDA BULUNDU

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte Konya’da AK Parti İl Başkanlığı ve İl Müdürlükleri düzeyinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

Yatırım ve projelerin bire bir takipçisi olan Belediye Başkanı Tutal ve Atalay, Seydişehir’de yapımı devam eden Alacabel Tüneli, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi gibi konuların takipçisi olduklarını kaydetti.

 

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğünde  temaslarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, geçtiğimiz hafta yapılan kongrede il başkanlığı görevine yeniden seçilen Konya Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Karayolları Konya  Bölge Müdürü İbrahim Yaşar’ı ziyaret ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;“son günlerde kamuoyunda gündeme gelen Alacabel tünelimizin yapımı konusunun takipçisiyiz. Alacabel tünelimizin yapım çalışmaları  içeride devam etmekte olup, ilerleyen günlerde çalışmalar hızlandırılacaktır. Bozkır yolu çalışmaları da  yine aynı şekilde devam edecek olup hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır” dedi.

 

Başkan Tutal ve Atalay,  Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile yaptıkları  görüşmeler konusunda ise ; “Seydişehir’ de yaşanan doktor eksiklikleri konusunda görüşlerimizi aktardık. Seydişehir’de yapılacak olan yeni hastane binası  inşaatının projesi ve 2 nolu Sağlık Ocağı inşaatının  2021 yılı içerisinde yapılması  detayları konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. İlçemize üçüncü bir  112 Acil Komuta Merkezinin yapılması konusunda  birlikte hareket ederek neler yapabileceğimizin detaylarını konuştuk. Bu konuda İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’ta  bizlere gerekli desteğin sağlanacağı sözünü verdi” şeklinde konuştu.

 

Konya’da gerçekleştirdikleri ziyaretler konusunda Seydişehir için sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette bizlere desteklerini esirgemeyen Konya İl Başkanımız Hasan Angı’ya, Karayolları Bölge Müdürümüz İbrahim Yaşar’a, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydişehir ve Hemşehrilerimiz için canla başla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

baskan-temaslarda.jpg

 

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim