• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL VE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI
15 Mayıs 2020 Cuma 09:14

BAŞKAN TUTAL VE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , çalışma arkadaşları ile birlikte Kan Bağışında bulundu.

Türk Kızılayının kan stoklarında azalma nedeniyle bağış çağrısına duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm vatandaşları "Kan ver, hayat kurtar" sloganı kapsamında kan bağışında bulunmaya davet etti.

Başkan Tutal, yeni tip koronavirüs ile mücadele sürecinde kan stoklarının azalmaya başladığını belirterek duyarlı herkesi bağışta bulunmaya çağırdı.

Ramazan ayı dolayısıyla akşam saat 21.00'den itibaren Perşembe gününe kadar Kızılay Kan Alma Merkezinin Belediye Düğün Salonunda hizmet sunduğunu dile getiren Başkan Tutal, "İnşallah verdiğimiz kanlar insanlara hayat olur, can olur. Bu kampanyaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Her an ihtiyaç duyulan bize de lazım olabilecek kanı stoklarda bulundurmamız gerekiyor. Kızılay’ın kan stoklarının azalmaması için tüm vatandaşlar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Kızılay’ın çağrısına uyarak kan veren, hemşehrilerimize çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"dedi.

Kan bağışlarının ardından, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a kan bağışı kampanyasına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim