• İstanbul18 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN ÇOCUKLARA YARI YIL EĞLENCESİ
01 Şubat 2020 Cumartesi 13:18

BAŞKAN TUTAL'DAN ÇOCUKLARA YARI YIL EĞLENCESİ

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 2. düzenlenen ‘Çocuk Festivali’ törenle açıldı.

Seydişehir Kapalı Spor Salon’unda, 31 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan çocuk festivali, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyelerinin katılımı ile törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği festivale, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, Seydişehir Belediyesi Meclis üyeleri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim gören çocuklara yönelik gerçekleştirilen festivalde; ebru sanatı, çömlek sanatı, işaret dili, sıfır atık, satranç, mas güreşi, mangala, langırt, jenga, toz boya, matematik oyunları, spor gösterileri, şişme oyun parkı gibi etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.

Başkan Tutal ‘’ havaların soğuk olması sebebiyle yavrularımızın hoş vakit geçirebilmeleri için, milli oyunlarımızı öğrenebilmeleri ve teknoloji ortamından cep telefonu ve internetten uzak kalmaları, kardeşliğin ve kaynaşmanın sağlanabilmesi amacı ile çocuk şenliğimizi ikincisine bu yıl devam ediyoruz. İnşaallah bundan sonraki dönemlerde daha geniş ve kapsamlı olarak devam etmeyi düşünüyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Çocuklarımız eğlendirmek ve öğretmek için güzel bir faaliyet düzenlenmiş diyerek konuşmalarına başlayan Kaymakam Aydın Erdoğan; kendi gelenek ve göreneklerimizi tanıtmak üzere düzenlenmiş bir faaliyet. Biliyoruz ki çocuklarımız gülerse dünya güler.Emeği geçen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ediyoruz " dedi.

Festival sonunda çocuklara ikramlarda bulunularak çeşitli hediyeler verildi.

yariyil-tatilini-2.jpgyariyil-tatilini-3.jpgyariyil-tatilini-4.jpeg

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim