• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET
05 Ekim 2023 Perşembe 09:02

BAŞKAN TUTAL’DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mevlidi Nebevi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Adem Bebek ‘i ziyaret etti.

 

Başkan Tutal, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Adem Bebek;” Camiler ve Din Görevlileri Haftası, her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutlanıyor. Hem camilerimizin, hem din görevlilerin, hem müftülüğümüzün hem de diyanetimizin belediyenizden her ne isteği olduysa her konuda yardımcı oldunuz. Camilerimiz can damarımız. Cami hepimizin. Camilerimiz bu toplumun manevi dönüşümünü gerçekleştirecek olan sevgi ve kardeşlik merkezleri. Camiler ve Din Görevlilerimize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hafta dolayısıyla bizleri onure ettiniz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal, ”Gücümüz yettiğince toplumumuza hizmet etmeye çalışıyoruz. Müftülüğümüz, camilerimiz, din görevlilerimizin bizim için ayrı bir yeri var. Camiler, birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmanın en güzel merkezi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın ülkemiz, milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Tutal, hafta münasebeti nedeni ile İlçe Müftüsü Adem Bebek ve müftülük personeline ayrıca din görevlilerine masa saati hediye etti.

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim