• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKANI TUTAL ve KOÇER ANKARA’DA PROJELERİ İSTİŞARE ETTİ
20 Kasım 2020 Cuma 13:20

BAŞKANI TUTAL ve KOÇER ANKARA’DA PROJELERİ İSTİŞARE ETTİ

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ankara’da iki ilçenin projelerini istişare etmek için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ı, daha sonra TBMM’de MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’yı ve Konya Milletvekili Orhan Erdem’i ziyaret eden Başkan Tutal ve Başkan Koçer, Seydişehir ve Yalıhüyük’te yürütülen ve yapılması planlanan projeleri istişare etti.

 

Başkan Tutal ve Koçer daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ı da ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

 

Ankara’da gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde bilgi alış verişinde bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de devam eden ve yapılması planlanan projeleri görüştüklerini ifade etti.

 

Seydişehir’de devam eden projelerin hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirten Başkan Tutal, “Yalıhüyük Belediye Başkanımız Hasan Koçer ile birlikte ilçelerimizde yürütülen ve planlanan projelerimizi istişare etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Öncelikle Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı ve Konya Milletvekilimiz Orhan Erdem ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik ve mevcut projelerimizin tamamlanması ve planlanan projelerimizin hayata geçirilmesi hususunda bizlere verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yakın zamanda inşallah bu projelerimizi tamamlayacağız, şehrimiz için büyük önem taşıyan projelerimizi hayata geçireceğiz. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 986 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim