• İstanbul14 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR
04 Haziran 2022 Cumartesi 11:06

BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR

Seydişehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, salgın döneminde ara verilen voleybol turnuvası başlıyor. Spora ve sporcuya büyük önem veren Seydişehir Belediyesi tarafından Haziran ayı boyunca düzenlenecek olan voleybol turnuvası için başvurular alınmaya başlandı.

 

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasında katılmak isteyen sporcular, www.seydisehir.bel.tr adresindeki etkinlikler bölümünde yayınlanan başvuru formunu doldurup Atatürk Spor Salondan başvurularını yapabileceklerdir. Başvurular 12 Haziran mesai bitimine kadar devam edecek. 5 kişilik takımlar halinde gerçekleştirilecek olan müsabakaların kura çekimleri 13 Haziran günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Müsabakalar ise 15 Haziran Cuma günü grup müsabakalarıyla başlayacak.

 

Seydişehir’de geleneksel hale getirilen Voleybol Turnuvasına katılacak olan tüm sporculara şimdiden başarı dileklerini ileten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “spora ve sporcuya verdiğimiz önem ve destekler neticesinde geleneksel hale getirdiğimiz spor turnuvalarına bu yıl yeniden başlıyoruz. 12 Haziran Salı günü mesai bitimine kadar başvurularımız devam edecek. Tüm sporcularımıza mücadelenin, gayretin, azmin ve centilmenliğin, takım oyununun üst seviyede olduğu bir turnuva temenni ediyor, şimdiden sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1052 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim