• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL'IN 1O KASIM MESAJI
12 Kasım 2022 Cumartesi 13:41

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TUTAL'IN 1O KASIM MESAJI

 

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirmek hepimizin ortak hedefidir diyen Başkan Tutal;" Gazi Mustafa Kemal saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü hatırlatmıştır.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renkleri ile kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü hatırlatmıştır. Ülkemiz, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bugüne eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide ve diğer alanlarda hızla gelişmektedir. Bunun yanı sıra ülkemiz; temel insan hak ve özgürlüklerinin geliştirip yerleştirilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve demokrasinin tüm kurum ve kurallarının geçerli kılınması yolunda da önemli mesafeler almıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatanımızı bölerek milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’da olduğu gibi ülkemizin her bir köşesinde hak ettikleri cevabı layıkıyla vermiştir. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu mukaddes topraklarda ‘Ezan Dinmez, Bayrak İnmez’ diyerek, vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.

Ülkemiz, 2023 vizyonuyla, uygulamaya koyduğu reformlarla, güçlü ekonomik yapısı, teknolojik seviyesi, sosyal adaleti ve eğitim projelerini hayata geçirmek için bütün zamanların üstünde bir başarı içindedir.

Bu başarıları hayata geçirebilme ve uygulamanın temelinde Atatürk’ün, şehit ve gazilerimizin manevi varlıklarından aldığımız güçle milletimizin azim ve gayretinin, birlik ve beraberlik duygusunun, ilerleme arzusunun ve çalışkanlığının büyük payı vardır.

Bu düşüncelerle, vefatının 84. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum".

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim