• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BELEDİYE EKİPLERİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR
21 Eylül 2019 Cumartesi 12:44

BELEDİYE EKİPLERİ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı mahallelerin sokaklarında asfalt kaplama,yama, yeni yol açma ve düzenleme, kaldırımlarda kilitli parke taşı döşeme, park, yeşil alan ve refüjlerde temizlik çalışmaları,drenaj hattı yapımı, drenaj ızgaralarının bakım, onarım ve temizliği, çalışmalarına devam ediyor.

 

Merkez ve kırsal mahallelerde Seydişehir Belediyesi asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir’in her mahallesini şantiye alanına çevirdi.

 

Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmaları gibi altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2019 yılı içerisinde programa alınan altyapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

 

Asfalt çalışmaları ile birlikte park, bahçe, yol açımı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; " merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin ekiplerimiz sahada çalışıyorlar.Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz.Hemşehrilerimizin hayır dualarını alabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 855 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim