• İstanbul14 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:42

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır

TEKRAR ADAY OLACAĞINI AÇIKLADI

 

21 Ekim Dünya Gazeteciler günü sebebi ile gazetecileri misafir eden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaklaşan yerel seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı.

Beyşehir’de ki programa köşe yazarımız Abdullah Leblebici’ de katıldı.

Yerel seçimler için siyasi partilerden teklif aldığını vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Birçok teklif alıyorum. Ancak altını çizerek belirteyim, elbette biz halkın istediği şekilde ilerleyeceğiz" dedi

 

Beyşehir Belediyesi'nin düzenlediği basın buluşması Karaburun Plajında başkanın verdiği kahvaltı ile başladı. Basın buluşması adı altında gerçekleşen programda konuşlan Başkan Bayındır; 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Birçok projeden bahseden Bayındır, siyasi partilerden belediye başkanlığı için teklif aldığını dile getirdi.

Buluşmadan sonra belediyenin kendi bünyesinde hizmete açtığı konkasör tesisleri ile sıcak asfalt plenti gezildi. Daha sonra İlçe merkezinde yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

'BAĞIMSIZ ADAY OLMAYACAĞIM'

Üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Bayındır, "Her şeyini üreten belediye olduk. Ütülü pantolon ile hiçbir zaman gezmedik. Hizmet etmek için beton, toprak ve mermerde gezdik. Her zaman halkla beraber olduk. 'Halk ne diyorsa olacak' diye her zaman söyledim. Ama bu seçimde bağımsız aday olmayacağım. Benim 'CHP'den aday olur muyum' diye soracaksınız, olamam. Bana bugüne kadar onların da oyu geldi. Onlara minnettarım. Beyşehir'de her zaman her seçimde desteklerini gördüm. Bizim burada Beyşehir bölgesi, nasıl İzmir'de CHP güçlüyse burada sağ kesim güçlü. Çocuk yaşımızdan itibaren ülkücülük ile büyüdüm. Şimdi ise halkımın istediği doğrultuda hareket edeceğim" şeklinde konuştu.

adil-bayindir-1.jpg

Bu haber toplam 628 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim