• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bektaş: Kaynaklarımızı halkımıza eşit olarak dağıtacağız
04 Mayıs 2023 Perşembe 09:11

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bektaş: Kaynaklarımızı halkımıza eşit olarak dağıtacağız

 

Akşehir ve Hüyük ilçesinin Suludere köyü, Mutlu ve Kıreli kasabalarında seçim çalışmalarına devam eden CHP Konya 1. Sıra Konya Milletvekili Barış Bektaş, iktidarlarında ülkemizin kaynaklarını halkımıza eşit şekilde dağıtacaklarını ve gençlerimize sahip çıkacaklarını söyledi.

 

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş’ın Akşehir ve Hüyük ilçesindeki seçim çalışmasına, Milletvekili adaylarından Şerife Tunç, Ayşe Alkim Gökçe, Ezgi Bilge Arslan, Dursun Kaplan, Mürsel Ayrancı, Mehmet Pirzade ile il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları da eşlik etti.

Seçim gezilerinde vatandaşlara hitap eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş,“Genel Başkanımız ve Davutoğlu’nun sizlere selamlarını getirdim. İçimiz kaynıyor. Cumhuriyet ateşiyle yanıyor. Birlikte bizi iktidara ulaştıracak biliyoruz. Biz halkın iktidarında kimseyi bölmeyip, yandaşı ve yareni zengin etmeyeceğiz. Kaynaklarımızı eşit bir şekilde halka dağıtmak için iktidara geliyoruz. Bu bölgelerimizde tarım yapılıyor. Çilek yetiştiriliyor. Dip fiyattan alınıyor. Para kazanamıyorsunuz. Çiftçimize kaynak vererek destekleyeceğiz. Hemde ÖTV ve vergilerden arındırılmış kırmızı mazot vereceğiz. Anayasamız bütçenin yüzde 1’rini çiftçiye destek için vereceksin diyor. Bunu bile ihlal ettiler. Bütçeden üreticimizin ve çiftçimizin alacağı pay 300 milyar liradır. Biz bunun üstünde vereceğiz. Oysa iktidar üreticimize ve çiftçimize 60 milyar lira veriyor. Gençlerimiz bizden daha kötü bir durumda işi ve aşı yok geleceğinin kaygısı içindedir. Üstelik evlenemiyor. Ev ve araba alamıyor. Bunlar artık hayal oldu. Gençlerimize sözümüz söz. İş ve aş sorununuz çözeceğiz. ÖTV’ siz araç alabileceksiniz. Sadece İktidarın ve iktidara yakın onların çocukları iş bulabiliyor. Mülakatı kaldıracağız diyorlar şimdiye kadar nerdeydiniz? Sizin çocuklarınız her şeyi bulur. Ama milletin çocukları iş bulamıyor evlenemiyor. Biz kimseyi bölmedik, böldürmeyeceğiz. Farklılıklarımıza saygı duyuyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılaçdaroğlu’na ve bölgemizi kalkındıracak halkın iktidarına sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim