• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
12 Ağustos 2023 Cumartesi 13:05

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Orhan Özel, mazbatasını aldıktan sonra yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

CHP İlçe Başkanlığı binasında yapılan ilk toplantıda İlçe Başkanı Orhan Özel, yeni ilçe yönetimi üyelerini bir araya getirdi ve görev dağılımını yaptı. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

YÖNETİMDEN 7 KİŞİ BELİRLENDİ

CHP Seydişehir ilçe Yönetim Kurulu tarafından yapılan görevlendirme şöyle:

İlçe Sekreteri Mehmet Binol

Sayman Şerife Çobanoğlu

Eğitim Sekreteri Sermin Yalçınkaya

Bilişim Sekreteri ve gençlikten sorumlu Evrim Ülük

İşçi ve STK lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mümin Tekin

Kırsal ve Tarımsal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Cırık

Esnaf ve Kültürel Faaliyetlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Dedeoğlu

Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakkı Değerli olarak görevlendirilmiştir.

Ayrıca; Kevser Erdem, Olgu Özçelik, Ezgi Çevik, İsmet Erdemir, Yahya Akcan, Güner Cam' da yönetim Kurulumuzda üye olarak görev yapacaklardır.

Görevlendirilmelerden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Orhan Özel, “Saygıdeğer yönetim kurulu arkadaşlarım yeni yönetim olarak ilk toplantımıza hoş geldiniz. Partimiz kişilerle değil kendi kimliği ile kalıcıdır. 'İsimler gelir geçer. As olan partinin kendi kimliğidir. Bu anlamda, kişi değişimlerini önemsemeden, partililerimizin, partisine sahip çıkarak birlik ve beraberlik içinde el ele partiyi yaşatmalı ve büyütmeliyiz. Böyle davranarak, partimizi iktidara taşımalıyız. Bu anlayışı yönetimimden ve tüm partili dostlarımızdan bekliyorum. Yeni yönetim kurulu olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, hiç bir kimseyi öteleştirmeden, tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza eşit davranış içinde olacağız. Partimizde her zaman demokrasi işlemiştir. Bu durumun ağırlığını hissederek çalışmalıyız. Vatandaşlarımızı, partili üyelerimizi ve Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını en içten duygularımızla selamlayarak, görevimize başlıyoruz. Tüm Seydişehir’e hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.''

” ifadelerini kullandı.

HAK, HUKUK, ADALET " ŞİARIYLA ÇALIŞACAĞIZ:

Başkan Özel sözlerine, ‘’ 5 Ağustos 2023 Cumartesi günü yaptığımız, CHP Seydişehir İlçe Kongresin de seçilen Yeni Yönetim Kurulumuz göreve başladı.

Ülkemizin huzura, Adalete ve Demokrasiye en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde, "hak, hukuk, adalet " şiarıyla çalışacak; Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti,

Türkiye Cumhuriyetini Aydınlık yarınlara taşıyacak, toplumun her kesiminden ve her meslekten oluşan, oldukça genç, yeni bir yönetim göreve başladı. Partimizde bugüne kadar görev yapan ve emeği geçen herkese sonsuz saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim