• İstanbul20 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AHDE VEFA TOPLANTISI
08 Ağustos 2020 Cumartesi 09:59

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AHDE VEFA TOPLANTISI

CHP Seydişehir ilçe başkanı Orhan Özel ilçemizde daha önce görev yapmış ilçe başkanları İle Kahvaltılı toplantıda buluştu.

İlçe başkanı Orhan Özel bu konuda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
Cumhuriyet halk Partisi Kurtuluşun ve kuruluşun partisidir. Dolayısı ile CHP de görev alıp, hizmet yapmak zor ve fedakarlık işidir, bugüne kadar görev yapan tüm Başkan ve yöneticilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız. 

 Bizim misyonumuz, Mustafa Kemal Atatürk ile beraber Kuvayı milliye ruhunu taşıyan dedelerimizin kurduğu Türkiye Cumhuriyetini, bütün vasıfları ile torunlarımıza teslim edip sonsuza kadar yaşamasını sağlamaktır.. Cumhuriyetin ve CHP nin temel ilkelerine sahip çıkmak demek, Medeni, Çağdaş, Laik sosyal bir hukuk devletinde; halkımızın, gelirinin, insanca yaşayabilecek bir seviyede; Barış, Huzur ve kardeşlik içerisinde yaşaması demektir. Maalesef son zamanlarda gelir dengesi çok bozulmuş, işsizlik, yoksulluk had safhaya ulaşmış, Cumhuriyetin değerleri yok olmaya, barış ve huzur ortamı zedelenmeye başlamıştır. Bunu düzeltecek tek unsur CHP dir, dedi. 

 

Bu nedenlerle, Hem ülkemiz, hem de ilçemizdeki gelişmeleri değerlendirmek, Geçmişteki tecrübelerinden yararlanmak, gelecekte yapılabilecekleri konuşmak üzere; daha önce görev yapmış İlçe Başkanlarımız ile bir ahde vefa ve istişare toplantısı için 4 Ağustos 2020 Salı günü Kahvaltılı bir toplantıda buluştuk. Toplantımıza önceden görev yapmış arkadaşlarımız, büyüklerimiz; Tevfik Tatlı, Hüseyin Erdayandı, Harun Çınaroğlu, Namık Özden, İbrahim Ünsal, Hasret Korkmaz, Sümmani Polat ve Müttalip Balta katılmışlardır. Toplantıya ayrıca geçtiğimiz dönem Belediye Başkan adayımız Mehmet Katlav, Ankara’da yaşayan Ankara İl Yöneticilerimizden hemşerimiz Kemal Kasap, Antalya İl Başkan Yardımcısı Hemşerimiz Abdullah Durmaz ve İlçe Sekreteri, Saymanı, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız katılmışlardır. Toplantı da duygulu anlar yaşanmış, birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilerek tam bir dostluk havasında sonlanmıştır. Katılımcılara ve tüm gönüldaşlarımıza sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyoruz. Saygılarımla 

 

                                                                                                  Orhan ÖZEL 

                                                                                                  İlçe Başkanı 

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim