• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP Seydişehir seçim koordinasyon merkezi açıldı
18 Nisan 2023 Salı 16:38

CHP Seydişehir seçim koordinasyon merkezi açıldı

Cumhuriyet  Halk partisi  Seydişehir seçim koordinasyon merkezi açıldı. 
 
Açılışa  Konya İl başkanı  Bekir Yaman, milletvekili adayları,  Barış  Bektaş,  Hasan  Ekici, Genç  Osman Killik, Ömer  Ünal,  Mürsel  Ayrancı, Ayşe  Alkım  Gökçe,  Ezgi Bilge Arslan, Şerife Tunç,  Mehmet  Pirzade, Dursun  Kaplan,
Rıdvan Şenyurt katıldı. 
Açılış konuşmasını  İlçe başkanı Orhan Özel  yaptı. 
Özel;
"Sizden özellikle  gece gündüz demeden çalışan  kadınlarımız ve geleceğimizin teminatı  gençlerimize alkış rica ediyorum diyerek başladığı konuşmasını, 
Genç milletvekili adaylarımızı İnşallah Ankara ya göndereceğiz. Bu arada Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum.  Ancak asıl  bayramı  15 mayıs günü hep birlikte yapacağız. 
43 yıl önce üç  değerli  milletvekilimiz Dünyanın en büyük  alüminyum fabrikasını kazandırdıkları.
Şimdi  ise 43 yıl sonra  Konya mızdan birbirinden donanımlı arkadaşlarımızdan Barış Bektaş,  Hasan Ekici, ile şehrimizin bütün  sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz." dedi.
 
İl başkanı  Bekir Yaman da yaptığı konuşma da, "Sayın vatandaşlarımız, tarihi  siz yazacaksınız, oncelile ittifak üyesi  parti başkanlarımızla teşekkür ediyorum.  Sizlerden onlar adına alkış  istiyorum. 
13 cumhurbaşkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu'nu ittifak üyelerimiz ile birlikte seçeceğiz" dedi. 
CHP Konya Milletvekili birinci sıra adayı Barış  Bektaş ise,  "Burada politik değil  duygusal bir konuşma yapacağım. Seydişehir eğitim düzeyi ile bambaşka bir yer. Bu dönem Seydişehir çok şanslı,  bizde şanslıyız,  burada aile halkımızdan oy isteyecek değilim.  Ben özellikle 3. Sıra  adayımıza sizlerden oy istiyorum.   Malum bizler ile ilgili Bizlerle ilgili  tu ka muamelesi  yapılıyor. Ancak, unutulmasın biz  bu memleketin  çocuğuyuz. Şu da unutulmasın halkın  kaynaklarını halka aktarmak isteyen bir ittifak var.
Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi  Cumhuriyet tir. Cumhuriyet özellikle kimsesizlere sizlere de sahip çıkacak. Bu Cumhuriyet,  köyden  çıkan bir çocuğu okutup İl başkanı yapan bir Cumhuriyettir.
Size söz veriyoruz, çocuklarımızın hepsi iyi eğitim alacak.
Adalet duygusu son derece yüksek bir cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu var, onun hedefi sarayda oturmak değil,  zaten oturmayacak. Çankaya da oturacak.
Kendimden önce cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu na oy istiyorum. Zenginliği paylaştıracaĝız, Milletvekili listemiz, Seydişehir e emanet tir" dedi.
2. Sıra adayı Hasan Ekici  de;
"Seydişehir in bir evladı olarak, ilk, orta, lise eğitimimi burada tamamladım.  Sonra üniversite eğitimimi Ankara da tamamladım. 
İdealimiz vardı,  geliri büyütmek bu sebeple genel başkanımız Davutoğlu ile birlikte yeni bir parti kurduk. Biz kral çıplak dedik, Böyle bir dönemde Kral çıplak demek öyle kolay değil,  sonra altılı  masaya oturduk akabinde çok eleştirildik.
Ama bu masanın mimarı  sayın  Kılıçdaroğlu dur, kendisine teşekkür ediyorum.  Kılıçlaroĝlu 13 cumhurbaşkanı olacak, hepimiz kazanacağız. Millet ittifakı  Halil İbrahim sofrasıdır. 
Adaletten ayrılmayacağız,  hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum"
Daha sonra Adaylar Genç  Osman Killik,  Ayşe Alkım , Ezgi  Bilge Arslan, Şerife  Tunç, Mehmet Pirzade,  Dursun Kaplan ve Rıdvan Şenyurt da birer selamlama konuşması yaptı. 
Yapılan duanın ardından seçim koordinasyon merkezi açıldı.
Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim