• İstanbul17 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CHP SEYDİŞEHİR’E YENİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
14 Ağustos 2023 Pazartesi 08:39

CHP SEYDİŞEHİR’E YENİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir ilçe Gençlik Kolları Başkanlığına Evrim Ülük atandı.

CHP Konya İl Gençlik Kolları yönetimi tarafından alınan kararla Seydişehir CHP gençlik kolları başkanlığı görevine Evrim Ülük atandı. Atama kararının ardından yeni başkan, görevine başladı.

Gençlik Kolları Başkanı Ülük, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesini ilke, Bursa Nutku ’nu çağrı alarak daha 16 yaşında kapısından girdiğim, gençliğim ve geleceğim Cumhuriyet Halk Partisinde yeni bir yolculuğa başlıyor olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.

CHP Seydişehir ailemizin desteği, Gençlik Kolları Genel Merkezimizin onayı ile CHP İlçe gençlik kolları başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım.

Gelmiş olduğumuz bu görevde kuruluş felsefesinin izinde, gerekli sorumluluğu üstlenerek, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütlerimizin büyük azim ve kararlılığı ile Altı oklu şanlı bayrağımızı bir adım öteye taşıyıp elimizi taşın altına koyarak en az dün olduğu kadar bugün de canla başla mücadelemize devam edeceğiz.’’ dedi.

CHP GENÇLİKTEN 30 AĞUSTOS ÇAĞRISI

CHP Gençlik kolları başkanı Evrim Ülük, 30 Ağustos günü yapacakları yürüyüş için çağrı yaptı. Evrim Ülük şöyle dedi: "1919'da başlayan ve Cumhuriyetin temellerini atan büyük yürüyüşün zafer gününü kutlamak için 30 Ağustos'ta tüm halkımızla omuz omuza yürüyeceğiz. 30 Ağustos, bu ülkenin tarihine gerçeklerle yazılan bir geçmişi bize hatırlatır. Öncülüğünü başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı o büyük özgürlük yürüyüşünü ve onunla beraber emperyalizme karşı direnen bu ülkenin cesur insanlarını getirir akıllara. Cumhuriyet, laiklik, eşitlik ve özgürlük için 30 Ağustos zaferinin ruhuyla büyük zaferin büyük buluşmasına tüm genç yol arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı davet ediyoruz. "

EVRİM ÜLÜK KİMDİR!

Evrim Ülük 2003 İzmir Konak doğumlu. Süleyman Demirel Üniversitesinde 2. Sınıf siyasi bilimler ve kamu yönetimi öğrencisi.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim