• İstanbul12 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“DİNAMİK DENETİM MODELİ” SÜRECİNDE EKİPLERİMİZ SAHADA
27 Mart 2021 Cumartesi 09:29

“DİNAMİK DENETİM MODELİ” SÜRECİNDE EKİPLERİMİZ SAHADA

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri , "Dinamik Denetim Modeli" süreci kapsamında denetimlerine devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile ülke genelinde kontrollü normalleşme döneminde yeni Dinamik Denetim Modeli sürecinin başladığını kaydetti.

Esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunan Başkan Tutal , "dinamik denetim modeli sürecinde yapılacak denetimlerde oluşturduğumuz ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde hizmet veren berber, kuaför ve pazar yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Kontrollerde, HES kodu sorgulaması yapılırken işyeri sahipleri ile vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin kişisel ve toplum sağlığı için önemi hatırlatıldı. Esnaflarımızın tedbirlere uyup uymadığı kontrol edilerek gerekli uyarılarda bulunuldu. İnsan yoğunluğunun bulunabileceği yerlerde dezenfektan bulundurulması, sosyal mesafe kuralına uygun oturma düzeninin oluşturulması, maske kullanılması gerekli diğer tedbirlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim