• İstanbul9 °C
  • Ankara1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFLİN LİNA'YI YAŞATALIM
12 Nisan 2021 Pazartesi 08:56

EFLİN LİNA'YI YAŞATALIM

Eflin Lina için sosyal medyada başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor.

Siirt'te 3 anylık SMA hastası Eflin Lina hayata tutunmak istiyor.

Siirtli Özer çiftinin genetik rahatsızlığı olan (Spinal Musküler Atrofi) 1 tip SMA hastası bebeği zor günler geçiriyor. Hayata tutunma mücadelesi veren bebeğin kaybedecek bir günü bile yok. Duyarlı vatandaşlar tarafından sosyal medyada, #SMAdegileflinlinakazanacak, "Gün, Eflinlina'ya destek günü", "Eflinlinayadestekol " temasıyla başlatılan kampanyaya tüm duyarlı vatandaşların desteği bekleniyor.

Özellikle bu tip hastaların tedavisinin çok güç ve maliyetli olduğunu belirten Siirtli Özer çifti, daha fazla paylaşım yapılarak SMA hastası çocukları Eflin'e maddi destek sağlanabileceğini, aynı zamanda Eflin gibi tedavi bekleyen onlarca SMA hastalarına yönelik kamuoyunda bir duyarlılığın oluşabileceğini söylediler.

Küçük çocuğun dedesi Gazeteci Ömer Özer de, “Yaklaşık 1 aydır İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tedavi altında olan torunum Eflin Lina için umudumuzu yitirmedik. Çocuğumuzu, verilecek desteklerle ABD’deki “Zolgensma Gen Tedavisi”ne yetiştirmek istiyoruz. Oğlum, eşi ve bizler, büyük zorluklar içinde olmamıza rağmen umudumuzu yitirmedik. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Torunum Eflin Lina için henüz geç değil. Dileyen hayırseverler 05365646764 numaralı telefondan bana ulaşarak detaylı bilgi alabilir” dedi.

eflin-lina-1-001.jpg

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim